Caracteristicile și descrierea soiului de tomate Babushkin Secret și a randamentului său

Roșiile secrete ale bunicii sunt cultivate pe parcelele lor de mulți legumicultori. Cu toate acestea, nu lasă decât recenzii pozitive despre această varietate de roșii.

Descriere

Caracteristica și descrierea soiului este dovada că merită o astfel de popularitate. La urma urmei, are multe caracteristici distinctive care o fac mai bună decât alte soiuri de roșii.

Planta are o tulpină puternică, cu puține frunze. Un tufiș poate avea aproximativ 5-7 perii. Rădăcinile, ca și restul tomatelor standard, sunt destul de puternice și ramificate. Frunzele sunt șifonate și colorate în verde.

Acest soi este la mijlocul sezonului, astfel încât puteți recolta recolta încă din trei luni după plantarea răsadurilor. Randamentul soiului secret de tomate al bunicii este destul de bun. Într-un anotimp, aproximativ 8 kg de fructe pot fi recoltate dintr-un tufiș. Mai mult, greutatea fiecărei tomate individuale este de 500-800 g.

Fructele sunt colorate în roșu și au o formă rotunjită. Suprafața lor este acoperită cu o piele densă, sub care se găsește o pulpă sugată și cărnoasă. Roșiile gustă secretul bunicii f1 în același timp dulce și ușor acru. Fructele coapte pot fi folosite nu numai pentru consumul brut, ci și pentru conservare.

Semănatul semințelor pentru răsaduri

Pentru a planta în mod corespunzător semințe pentru răsaduri, trebuie să citiți recomandările care vă vor ajuta să faceți acest lucru.

semințele de roșii secretul bunicii

Datele de aterizare

Este necesar să plantați roșiile nodului bunicii cu 2 luni înainte de a planta răsadurile în seră. În regiunile nordice ale țării, se recomandă plantarea semințelor în aprilie, iar în regiunile centrale și de sud - la jumătatea lunii martie.

Instruire

În timpul lucrărilor pregătitoare, semințele sunt dezinfectate. Pentru a face acest lucru, acestea trebuie păstrate o zi într-o soluție de sodiu 0,5%. Acest amestec nu numai că curăță semințele de dăunători, dar promovează și germinarea precoce a acestora.

Solul trebuie, de asemenea, dezinfectat termic. Pentru aceasta, solul de plantare este introdus în cuptorul cu microunde și încălzit acolo timp de câteva minute. După aceea, solul poate fi turnat în containere pentru cultivarea răsadurilor.

Semănat

În primul rând, mici caneluri sunt săpate în sol cu ​​o înălțime de 3-4 cm. Plantăm mai multe semințe în ele la o distanță de 2 cm unul de celălalt. După aceea, canelurile sunt acoperite cu sol, udate și acoperite cu folie de plastic. Primele lăstari vor apărea în decurs de o săptămână.

Plantarea de roșii într-o seră

Înainte de a planta răsaduri în seră, acestea trebuie întărite în avans. Acest lucru ar trebui făcut la sfârșitul lunii aprilie, când vremea va fi caldă și însorită.În timpul întăririi, containerele cu răsaduri sunt scoase periodic pe stradă sau balcon.

Pregătire de seră

În timpul înfloririi, roșiile trebuie să fie ventilate, așa că ar trebui să aveți grijă de aerisiri în avans. Este foarte important ca acestea să fie nu numai la capete, ci și deasupra. De asemenea, trebuie să aveți grijă de iluminat. Razele soarelui trebuie să intre în seră pe tot parcursul zilei.

Pregătirea solului

În primul rând, se fac mai multe paturi de-a lungul serii. Numărul acestora depinde direct de lățimea structurii. Paturile trebuie făcute cu o săptămână înainte de plantarea răsadurilor în pământ. Găurile trebuie să aibă o lățime de 75 cm și distanța de 65 cm.

De asemenea, toate paturile trebuie fertilizate în prealabil cu rumeguș și humus. O găleată de îngrășământ este consumată pe metru pătrat. După aceea, solul este udat cu o soluție slabă de permanganat de potasiu, încălzit la 50-60 de grade.

apariția unui secret al bunicii de tomate

Debarcare

În primul rând, răsadurile sunt prelevate din containerele în care au fost răsaduri, care au crescut la 30 cm înălțime. În același timp, nu este necesar să îngropați adânc tufișurile în pământ. Este suficient să așezați doar rădăcina plantei în sol și să lăsați tulpina deasupra solului. Mulți încep să udă răsadurile imediat după plantare, dar acest lucru se poate face numai după 10-15 zile.

Polenizarea florilor

Pentru ca roșiile cu efect de seră să înceapă să producă fructe, acestea trebuie polenizate artificial. Pentru a face acest lucru, pe vreme însorită, toate florile plantei trebuie să fie agitate ușor.

Pentru o mai bună germinare a polenului după polenizare, udă solul și presară flori de roșii cu apă. După câteva ore, trebuie să scădeați umiditatea în seră. Acest lucru se poate face cu ajutorul aerisirilor.

Dacă toate regulile au fost respectate în timpul plantării și creșterii, atunci primele fructe vor apărea pe tufișuri într-o lună.

taina bunicii este secretul

Udare și hrănire

Este necesar să udăm în mod regulat tomatele secrete ale bunicii, dar să nu supraîncărcăm solul, deoarece aerul din seră nu trebuie să fie prea umed. Acest lucru poate duce la crăparea fructelor și poate afecta sănătatea tufișurilor. Prin urmare, este suficient să udăm roșiile o dată la 5-7 zile.

Roșiile trebuie hrănite de 3-5 ori pe sezon. Se recomandă utilizarea îngrășămintelor organice, cum ar fi compostul și gunoiul de grajd. Este necesar să se aplice îngrășăminte pe sol la fiecare 2-3 săptămâni.

Concluzie

Chiar și cineva care nu l-a plantat niciodată înainte poate crește această varietate de roșii. Pentru a face acest lucru, este suficient să vă familiarizați cu descrierea tomatei secrete a bunicii și cu caracteristicile cultivării acesteia.

Nu există recenzii, fii primul care îl lasă
Părăsi recenzia dumneavoastră

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac