Caracteristicile și descrierea soiului de tomate Pink Katya f1, randamentul său

Odată cu debutul primăverii, locuitorii de vară încep un sezon „cald”. Tomato Pink Katya F1 este o varietate relativ nouă, care a reușit deja să se îndrăgostească de mulți grădinari și fermieri domestici. Plantând acest hibrid special pe site-ul dvs., puteți obține o recoltă abundentă și stabilă pe tot parcursul sezonului de fructificare. Are avantaje incontestabile față de alte soiuri de roșii. Chiar și un grădinar începător poate face față cultivării acestui soi.

Descrierea soiului de tomate Pink Katya

Soiul de tomate Pink Katya F1 a fost crescut de crescătorii din Rusia în anul 2000. Aparține hibrizilor din prima generație. Agrofirm producătoare de semințe - Semko.

semințe de roșii roz Katya f1

Plantele sunt determinante, creșterea tulpinii principale este limitată și nu depășește 60 cm înălțime. Arbustul nu este standard. Chiar prima inflorescență a unei roșii se formează deasupra celei de-a cincea frunze. Fiecare tufis poate forma de la 6 la 9 ovare. Formarea de inflorescențe predominant simple, precum și articularea pe tulpini este caracteristică tomatei.

O varietate cu maturare timpurie a fructelor. Din momentul însămânțării semințelor până la recoltare, durează de la 65 la 75 de zile.Tufele sunt cu frunze medii, vârfuri ale unei nuanțe bogate de smarald.

Soiul de roșii Katya roz este ideal pentru cultivarea în grădină în paturi, în sere și adăposturi de seră. De asemenea, acest soi de roșii tolerează veri uscate și ploioase, schimbări bruște de temperatură.

Principalul avantaj al roșiei este rezistența ridicată la diferite boli ale culturilor de umbre de noapte. În primul rând, este întârziere, mozaic de tutun, putregai și, de asemenea, Alternaria.

Cea mai preferată metodă de creștere este răsadul. Este de dorit să îl crești singur.

tufe de tomate roz Katya f1

Descrierea fructelor de roșii

În primul rând, atunci când alegeți un soi de roșii, trebuie să acordați atenție descrierii fructelor. În prezent, un număr imens de roșii au fost crescute și toate au caracteristici diferite, precum și utilizarea roșiilor coapte.

În primul rând, este important să menționăm randamentul. Roșiile dau o recoltă abundentă pe toată perioada fructificării. De la un tufiș adult, puteți colecta din 7 kg de legume mature. Într-o seră, randamentul crește la 14 kg.

Roșiile sunt rotunjite, ușor aplatizate din partea tulpinii. Destul de mare, greutatea fructului poate ajunge până la 150 de grame. Umbra fructului este bogată în stacojiu. Pulpa este suculenta, frageda, dar in acelasi timp destul de densa. Nu se formează o pată verde lângă tulpină. În interiorul legumei există 3-4 camere de semințe. Conținut de substanță uscată de la 4,6%.

aspect de rosii Katya f1

Utilizarea versatilă a soiului în gătit. Roșiile au un gust comun.Dar, practic, acest soi este destinat consumului proaspăt și pregătirii salatelor proaspete de vară. De asemenea, puteți utiliza soiul pentru conservare, în special în ansamblu. Datorită faptului că pielea este densă, roșiile nu se crăpau în timpul sării.

Grădinarii iubesc această roșie, deoarece fructele se coacă în cantități mari și nu treptat. Aceasta permite recoltarea întregii culturi aproape imediat după ce fructul începe să se înroșească.

Avantajele și dezavantajele hibridului de tomate Pink Katya F1

Recenziile celor care au crescut acest soi pe site-ul lor sunt în mare parte pozitive. Tomatul are multe avantaje față de multe soiuri. În ciuda faptului că soiul a fost crescut recent, mulți fermieri s-au îndrăgostit deja de acesta.

Beneficii:

 • Gust bun de roșii coapte;
 • Recolta bogată toată vara;
 • Roșiile încep să se coacă în masă;
 • Tomate de maturare timpurie;
 • Utilizare universală în gătit;
 • Ideal pentru sărare integrală;
 • Rezistent la mozaicul de tutun, fusarium și putregai apical;
 • Ovarele se pot forma chiar și în condiții meteorologice nefavorabile;
 • Roșiile recoltate pot fi păstrate mult timp, fără a crăpa;
 • Ele tolerează perfect transportul pe termen lung și sunt potrivite pentru vânzare;
 • Cultivarea este posibilă atât în ​​interior cât și în exterior.

roșii roz Katya f1 pe masă

Dezavantaje:

 • Tufele se pot infecta cu pomoza;
 • Ramurile se pot rupe sub greutatea roșiilor;
 • Este necesară o legătură cu suportul.

Caracteristici de creștere și îngrijire în câmp deschis

Roșiile din soiul Pink Katya F1 sunt nepretențioase în cultivare și îngrijire, dar pentru ca randamentul să fie semnificativ mai mare, este necesar să se respecte anumite reguli ale tehnologiei agricole.

Se recomandă semănatul materialului de plantare cu 60 - 65 de zile înainte de plantarea răsadurilor într-un loc permanent. Puteți lua orice sol pentru asta. Poate fi un amestec special pentru culturi de legume, sau pământ obișnuit dintr-o căsuță de vară. Dacă se folosește solul din grădină, atunci înainte de plantare ar trebui să se încălzească până la +17 grade. Drenajul poate fi turnat în partea de jos a recipientului. În acest scop, puteți utiliza fie pietriș fin sau coji de ouă zdrobite.

După ce apar primele frunze pline, răsadurile pot fi scufundate. Puteți planta răsaduri în cupe de turbă, în care puteți planta și puieți într-un loc permanent. Nu este indicat să aprofundați răsadurile.

Este necesar să plantați tufișuri pe pământ deschis când a trecut amenințarea înghețurilor nocturne. De regulă, aceasta este sfârșitul lunii mai - începutul lunii iunie. Dacă tufișurile s-au întins prea mult în timp ce erau acasă, pot fi îngropate.

Pentru ca recolta să fie din belșug, este imperios necesar să toci roșiile, să buruieni solul și să îndepărtezi buruienile. Udarea trebuie să fie scăzută, de 2 ori pe săptămână este suficientă chiar și pe vreme caldă. Udarea este recomandată după-amiaza, când razele soarelui nu sunt atât de strălucitoare, altfel tufișurile ar putea fi arse. Dacă udă pământul, roșiile vor fi apoase și fără gust.

Este necesar să înotați paturile o dată la două săptămâni. Prima hilling se efectuează la 10 zile de la plantarea răsadurilor în paturi. Se recomandă udarea din abundență înainte de a ucide planta. Acest lucru va accelera semnificativ creșterea rădăcinilor noi. A doua hilling se poate face la 20 de zile de la prima.

udarea grădinii

Un alt aspect important al îngrijirii este aplicarea la timp a îngrășămintelor minerale și organice. La 15 zile de la plantare, tufele pot fi udate cu o soluție de mulleină și superfosfat (pentru 10 litri, trebuie să luați 2 kg de mulleină și 25 g de superfosfat).

La două săptămâni de la prima hrănire, trebuie să se adauge la tufele soiului o soluție de azotat de amoniu, superfosfat și sare de potasiu (în raport 10:20:15 în grame).

opinii
 1. Olga
  10.10.2017 06:43

  Soi foarte bun, rezistent la îngheț, îngheț și secetă, roditor. Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a fertiliza constant pământul, altfel nu veți obține o recoltă mare. Apropo, din această cauză au încercat să folosească Biogrow. Doar nu este clar că toate aceste bacterii trebuie să proceseze ceva, adică trebuie să aplice și îngrășăminte pe sol. Care este atunci rostul acestui biogrov. L-am cumpărat acest magazin.

  A raspunde
Părăsi recenzia dumneavoastră

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac