Descrierea soiului de tomate Dacosta portugheză și caracteristicile acestuia

O varietate nouă, interesantă și mai importantă de roșii Dacosta portugheză este prezentată pe piața rusă. Aproape toate recenziile despre el sunt pozitive. Crește bine în zona noastră climatică și dă rezultate uimitoare. Luați în considerare descrierea acestei plante.

Caracteristicile soiului

Țara de origine a soiului este Portugalia. aceasta roșie nedeterminată înaltă, într-o seră atinge o înălțime de 1,5-2 metri. Cu un randament ridicat - dintr-un tufiș dă până la 5 kilograme de fructe, în timp ce greutatea unei roșii ajunge la 800 de grame. Fructele sunt de maturitate medie.

Planta necesită o formare de grâu și tulpină, cea mai productivă atunci când se formează 2 tulpini, maxim trei.

Soiul este rezistent la principalele afecțiuni ale roșiilor, cum ar fi tâlharul târziu, putregaiul cenușiu putregai de sus, macrosporioză.

Roșia este de culoare roz închis, rotundă, cu o mărime mare a fructelor - cu un gust excelent. Descrierea soiului - roșie pronunțată dulce cu gust acru Pulpă suculentă și cărnoasă. Perfect pentru prepararea salatelor proaspete. Sucul de roșii are un gust acru strălucitor și este ideal și pentru prepararea sosurilor și a pastelor. Ind indispensabil, ca pansament în primul și al doilea curs.

Leguma este potrivită pentru consumul proaspăt și pentru toate tipurile de conservare.

roșii cultivate

Condiții de creștere

Soiul portughez Dacosta nu este deloc interesant pentru condițiile de creștere, ci răspunde bine la hrănire. O plantă fertilizată produce un randament mai mare și mai delicios.

Acesta este cultivat în principal într-o seră datorită creșterii mari, metoda de plantare este tablă de control. Se dezvoltă bine în câmp deschis. În acest caz, se alege un loc însorit, fără schițe.

Înainte de plantare în pământ, semințele sunt germinate pentru răsaduri. În faza a 1-2 frunze, sunt transplantate în pahare separate cu pământ fertilizat, cu o săptămână înainte de transplantarea într-un loc permanent de creștere, răsadurile sunt întărite.

La începutul lunii mai, sunt transplantate într-o seră. Ei se leagă și vitregi pe măsură ce cresc, lăsând doi sau trei pași pentru dezvoltarea fructelor. Caracteristicile de creștere ale legumelor sunt astfel încât frunzele în exces trebuie eliminate. Procedura se efectuează pe vreme însorită și nu sunt tăiate mai mult de 2 foi pe zi. În timpul sezonului, plantele sunt hrănite cel puțin de două ori cu îngrășăminte organice și minerale, în timp ce recolta de roșii va fi suculentă și gustoasă.

roșie pe o farfurie

Dezosarea și desfacerea solului este o condiție necesară pentru o recoltă bogată de roșii mari și gustoase.

Odată cu udarea abundentă, leguma își pierde gustul, devine mai acidă, de aceea trebuie să umeziți moderat pământul, de preferință sub rădăcină, fără a afecta masa verde cu apă caldă.

Recenzii de soi

Această roșie a fost recent pe paturi rusești, dar a primit deja un număr imens de recenzii pozitive despre gustul și randamentul tomatei. Unora nu le place dimensiunile mari, această roșie atinge până la 800 de grame în condiții favorabile de creștere, în acest sens, recenzia poate fi atribuită mai degrabă pozitivă.

recenzii de soi
Majoritatea respondenților laudă roșia pentru aroma sa pronunțată de roșii, culoarea frumoasă a zmeurului și randamentul ridicat. De asemenea, ei scriu că soiul nu este sensibil la boli, ci necesită zmeuri constante datorită mărimii mari a fructului.

Am aflat ce fel de soi este, unde cresc, ce se poate prepara din fructe. Calitățile pozitive nu îi vor lăsa pe grădinari și grădinari indiferent de această legumă.

Nu există recenzii, fii primul care îl lasă
Părăsi recenzia dumneavoastră

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac