Descrierea și caracteristicile soiului de tomate Arborele de bani

Tomato Money tree este un fruct copt timpuriu (de la germinare la maturare până la 100 de zile), cu o înălțime de 1,4 până la 2,5 metri. Datorită înălțimii considerabile a tufișului, acesta trebuie fixat și legat de un fel de sprijin.

Este important să includeți cele mai importante calități în descrierea soiului: planta este rezistentă la frig, tolerantă la umbră, carpală, nedeterminată (înaltă, care se întinde chiar până la îngheț). Soiul de roșii este destinat pentru terenuri deschise și sere, deoarece aceste condiții vă permit să creșteți cea mai bună roșie, netezind în același timp condițiile meteorologice.

Roșiile cresc aproximativ șapte ciorchini, fiecare având până la cincisprezece fructe. Formarea într-o tulpină. Clusterul inițial de roșii este așezat peste a zecea frunză. Cele mai bune rezultate sunt observate în timpul formării plantei într-una și două tulpini.

etichetă de semințe

Arborele de bani este o varietate valoroasă, cu o bună păstrare a calității și o perioadă de valabilitate îndelungată. Este dotat cu un nivel ridicat de comercializare, precum și gust.

Proprietăți

Fructele pomului au caracteristici unice:

 • Formă densă, rotundă;
 • Rosu aprins;
 • Greutate aproximativă: optzeci - o sută de grame;
 • Scop universal: prelucrare în produse de tomate, conserve, sărare, consum în stare proaspătă;
 • Transportabile, păstrându-și parametrii în timpul transportului;
 • Delicios, dulce, dens și puternic;
 • Fructificarea abundentă;
 • Nu crapa.

umed pe masă

Avantaje și dezavantaje

Semănatul semințelor de roșii se efectuează cu aproximativ șaizeci și cinci de zile înainte de plantarea prevăzută în sol. Patru plante pot fi așezate într-un metru pătrat. Este necesar să semeni răsaduri la sfârșitul lunii martie sau chiar la începutul lunii aprilie. O recoltă abundentă se recoltează din iulie până în septembrie. Important! Semințele sunt acoperite strâns cu un film.

După cum s-a menționat mai sus, fructul este copt, de aceea soiul nu este afectat de microorganisme asemănătoare cu ciuperci, care de obicei atacă toate culturile de abajur de noapte (roșii, cartofi, ardei, physalis, vinete).

omul din țară

Roșiile soiului în cauză sunt nepretențioase în îngrijire. În plus, acestea sunt rezistente maxim la diferite boli, inclusiv la apariția mucegaiului.

Principalele avantaje ale soiului de roșii sunt:

 1. Capacitatea de adaptare la diferite niveluri de umiditate;
 2. Rezistența la temperaturi extreme;
 3. Ușurință de creștere;
 4. Prezența rădăcinilor puternic dezvoltate;
 5. Rădăcinile ramificate;
 6. Tufele cresc până la trei metri.

Copac cu bani

Dezavantaje ale roșiilor:

 1. Ocupă mult spațiu;
 2. Creșterea în condiții de seră încălzite.

Debarcare

Este important să știți! Semințele ar trebui să fie plantate în pământ deja pregătit. Acesta nu trebuie să fie un sol obișnuit luat din grădină. Pentru a pregăti solul, este necesar să se adauge turbă și puțin nisip de râu pe sol.Amestecul preparat este amestecat și turnat cu o soluție nutritivă. Este vorba despre zece grame de carbamidă, zece litri de apă și treizeci de grame de superfosfat.

bile roșii

Desigur, există și alte modalități de dezinfectare a solului. Pământul poate fi mutat într-o pungă de pânză lăsându-l la cuptor timp de treizeci de minute. Astfel, solul este curățat de diferiți purtători de boli și microbi.

Recenzii despre roșii Arborele monetar al soiului în cauză indică faptul că planta este de fapt foarte prolifică și gustoasă. Este foarte mare. Își dă roade la un moment dat și se coace devreme.

opinii
 1. Tamara
  6.06.2018 05:11

  Buna! Mulțumim pentru recenzia tomatei. Numai că nu am înțeles care a fost înălțimea lui: până la 60 cm sau peste 2 m.

  A raspunde
  • admin
   6.06.2018 16:08

   O zi buna! Multumim pentru feedback-ul dvs. Într-adevăr, a existat o scriere în articol, înălțimea sa este de la 1,4 la 2,5 metri.

   A raspunde
Părăsi recenzia dumneavoastră

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac