Descrierea și caracteristicile soiului de roșii Pink Lady

Tomato Pink Lady este o varietate delicată, bogată de roz. Crescătorii olandezi au avut grijă de germinare ridicată, rezistență la diverse boli și capacitatea de a rezista dăunătorilor. Randamentul de roșii este mare, iar tufe hibride cresc mult mai bine într-o seră. Dacă climatul în creștere este cald, atunci vă puteți gândi la creșterea soiului în câmp deschis.

Descrierea soiului

Pink Lady este clasificată ca o varietate nedeterminată. Tufele ating o înălțime de 2 metri. În prezența condițiilor climatice favorabile, creșterea tomatelor poate deveni destul de puternică. Acest lucru afectează negativ randamentul recoltelor, al cărui indicator este redus semnificativ. Tuful are nevoie de ciupire; la formare, este necesar să lăsați 2 tulpini. Garterul este obligatoriu, deoarece planta acestui soi este foarte înaltă.

Maturarea primelor fructe începe în ultima decadă a lunii iunie. Perioada de maturare a soiului este de la 90 la 100 de zile. Condițiile ideale pentru roșii Pink Lady sunt în creștere într-o seră dintr-o regiune a cărei climă nu este foarte caldă. În sud, cultura crește bine și în condiții de câmp deschis. Dacă fructele nu au timp să se coacă, atunci pot „ajunge”. Acest fapt nu va afecta în niciun fel gustul și aroma acestui soi de roșii.

Descrierea fructelor

Fructele soiului de roșii Pink Lady sunt formate din ciorchini, fiecare conținând 6 - 8 roșii. Fiecare fruct individual câștigă o masă de 230 până la 290 de grame. Astfel, întregul buchet poate atinge o greutate de 1,5 kg.

Randamentul este foarte mare. Numărul tufișurilor care cresc pe un metru pătrat de pământ poate da până la 25 de kilograme de roșii, a căror formă este rotunjită plat, iar culoarea este roz.

Descrierea și caracteristicile soiului de roșii Pink Lady

Descrierea descrie pulpa suculentă a tomatei Pink Lady f1 drept „foarte dulce și gustoasă”. Pielea densă rezistă perfect încercărilor diverselor stimuli externe de a deteriora integritatea specimenului. Datorită ei, transportul roșiilor merge foarte bine. Fructele pot fi păstrate mult timp.

Roșiile au un conținut ridicat de beta-caroten. Nivelul de aciditate este scăzut, făcând aceste roșii o opțiune excelentă pentru formarea unei diete pentru copii. În salate, preparate de legume și sandwich-uri, utilizarea fructelor suculente dulci este foarte potrivită.

avantaje

Pink Lady f1 are o serie de avantaje semnificative față de reprezentanții altor soiuri:

 • formă netedă, frumoasă, regulată a fructului;
 • greutatea medie a roșiilor este de 250 de grame;
 • gust plăcut, delicat, delicat;
 • total 6 camere cu semințe;
 • o mulțime de beta-caroten și zaharuri;
 • piele densă care împiedică fisurarea.

demnitatea soiului

Roșiile Pink Lady sunt un tip de salată de roșii care a primit numeroase recenzii pozitive. Sunt ideale în aperitive, supe, sucuri și diverse sosuri. De asemenea, sunt potrivite pentru organizarea de mese pentru copii, de exemplu, în grădinițe și școli.

Se pot numi următoarele avantaje ale soiului:

 • sezon scurt de creștere;
 • rezistența la boli: pata cenușie, putregai apical, cancer de tijă;
 • combinație bună cu alte legume în diverse feluri de mâncare.

Pink Lady nu are defecte. Trebuie doar să menționăm un fapt care va dura ceva timp în procesul de creștere.

Vorbim despre legarea constantă și cerințele soiului pentru ciupire. Nu trebuie să existe straturi suplimentare pe tufișuri.

Cum să crești o doamnă roz

Cultivarea tomatelor din soiul descris se realizează prin însămânțarea materialului semănat pentru răsaduri.

Pregătirea semințelor pentru plantare

Semințele acestui soi au o diferență clară: nu trebuie dezinfectate înainte de plantare. Pentru a începe să crească, este suficient să le înmoați într-un stimulator de creștere. Acest lucru ar trebui să se facă în regiunile cu un climat cald la sfârșitul lunii februarie - începutul lunii martie. Dacă vorbim despre regiuni mai reci ale țării, este recomandabil să plantăm semințe pentru răsaduri în ultima decadă a lunii martie. Acest lucru este valabil pentru Siberia, Urale și toate celelalte regiuni în care verii sunt scurte și nu sunt calde.

Puteți face solul pentru plantare sau puteți achiziționa o versiune gata pregătită. Cea mai bună alegere este un amestec de pământ, a cărui aciditate este destul de scăzută. Puteți aduce pământ din cabana dvs. de vară, împrumutându-l din varză, castraveți, morcov.

Este imperativ să decontaminăm terenul adus. Cel mai bun și mai tradițional remediu este o soluție de permanganat de potasiu. Puteți amesteca solul suburban cu turbă, cenușă și humus.

Caracteristici în creștere

Pentru răsaduri, semințele Pink Lady ar trebui să fie plantate la sfârșitul lunii februarie. Solul neutru în aciditate funcționează cel mai bine. Este bine să amestecați pământ obișnuit cu humus pentru a obține acest indicator, puteți adăuga puțin cenușă.

Solul rezultat trebuie descompus în recipiente, în care semințele de roșie își vor începe călătoria lungă. Acestea trebuie să fie aprofundate cu aproximativ 1,5 centimetri. Înainte de procedura de plantare, semințele sunt înmuiate într-un stimulator de creștere timp de 12 - 14 ore. Nu este necesar să dezinfectați materialul, deoarece semințele sunt supuse tuturor procedurilor necesare înainte de a fi vândute.

soi de roșii

Pentru a crea cele mai potrivite condiții de creștere în recipient, acesta trebuie învelit în plastic și marcat într-un loc cald. Varza care apare are nevoie de iluminare constantă. Umidificați solul cu atenție, cu moderație, deoarece roșiile nu sunt iubitori ai solului prea umed.

După ce planta a format 2 frunze adevărate, ar trebui să se facă o culegere. După transplantare, este necesar să se aplice îngrășământ complex. Re-alimentați plantele înainte de a le planta într-un loc permanent.

Perioada în care trebuie să se cultive răsadurile depinde de acea perioadă a anului:

 • primăvară - 42 de zile;
 • vara - 35 de zile;
 • iarna - 63 de zile.

Transplantarea primelor răsaduri în pământ devine posibilă după 15 mai, când temperaturile de noapte respectă predominant marcajele pozitive. Pentru ca rata de supraviețuire să fie cât mai bună, găurile ar trebui să fie vărsate cu permanganat de potasiu. În momentul transplantului, trunchiurile ar trebui să fie legate de armare sau spalier.

roșii în creștere

Grădinarii trebuie să acorde atenție acestui fapt: un mod mai rațional creșterea roșiilor pe un spalier. Asigurați-vă că îndepărtați pașii și monitorizați formarea bucșei. Ar trebui să aibă 1 sau 2 tulpini.

Udarea Pink Lady ar trebui să fie decontată cu apă caldă, a cărei temperatură este aproape de temperatura camerei. Aplicarea îngrășămintelor minerale lichide trebuie efectuată de 3-4 ori în timpul sezonului.

Reguli de îngrijire

Tomato Pink Lady este o cultură foarte prietenoasă cu căldura. Creșterea semințelor poate începe încă din 10 - 15 ° С, iar temperatura optimă pentru păstrarea tufișurilor variază între 23 și 25 ° С. Dacă în timpul sezonului de creștere soiul se încadrează în condiții reci, iar temperatura scade la 15 ° C, puteți pierde muguri și, ca urmare, o parte semnificativă a recoltei. Caracteristicile ridicate ale temperaturii, cum ar fi înghețarea, pot fi dăunătoare.

Normele pentru îngrijirea soiului Pink Lady sunt destul de simple:

 • dezinfectarea solului înainte de plantare;
 • nevoia de a lega;
 • cerințe pentru aciditatea solului;
 • instalarea suporturilor;
 • udare cu apă la temperatura camerei.

Pentru a crea microclimatul ideal, puteți planta verdeață în paralel cu tufe de roșii: țelină, pătrunjel, mentă. Aceste ierburi vor fi un excelent respingător pentru dăunători.

opinii
 1. Vyacheslav
  11.11.2017 13:43

  Pentru mine, nu un profesionist, nu există un lucru principal - ce ar trebui să aleg și unde să cumpăr semințe? Există multe informații, dar este pentru cei care înțeleg ei înșiși suficient. Aceste descrieri îmi oferă puțin. Mai interesantă este evaluarea pe grupe, termenii de maturare, calitățile consumatorilor, zonele în creștere etc. și comparație în grupuri.

  A raspunde
 2. Lera
  7.07.2018 14:29

  Salut. Pot comanda de la tine semințe de roșii doamne roz?

  A raspunde
Părăsi recenzia dumneavoastră

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac