Descrierea și caracteristicile soiului de roșii Soluție roz

Soluția roz de roșie mijlocie timpurie provine din Olanda. Ca toate hibrizii olandezi, este recoltabil, rezistent la majoritatea bolilor și are un gust excelent.

Descrierea detaliată a plantei

Tomato Pink Solution F1 este un hibrid de reproducere olandez, nedeterminat în funcție de tipul de creștere, de aceea, ca toate plantele din acest grup, are o înălțime de tufis mai mare de 1,5 m. În ceea ce privește maturarea fructelor, hibridul este inclus în grupul de roșii la mijlocul timpului, fructele încep să cânte 70 de zile după apariția primilor lăstari.

semințe de roșii soluție roz

Descrierea soiului oferită de producător garantează randamentul declarat și alte caracteristici numai atunci când sunt cultivate într-o seră. Plantele din acest soi cultivate în aer liber pot să nu corespundă acestei descrieri. Conform recomandărilor producătorului, tușele trebuie să fie legate de un suport solid, tușe formate în 1 tulpină.

Hibridul este rezistent la o serie de boli de tomate (fusarium, TMV), se adaptează bine la stările de stres. Planta formează fructe în formă de inimă cu o ușoară nervură în zona tulpinii, uniformă ca formă și dimensiune.

Fructele mari cântăresc 250 g, greutatea medie a fructelor pentru întregul sezon de creștere este de 200 g. Clusterul de fructe poate fi format din 3 sau 5 fructe. Culoarea pielii și a pulpei este roz. Pulpa este suculentă, cărnoasă, aromată și corespunde scopului său de salată. Gustul fructelor este condimentat, armonios, ideal pentru salatele ușoare de vitamine.

tufe de roșii soluție roz

Opinia grădinarilor

Este destul de dificil să găsești recenzii extinse pe roșia roz soluției de pe Internet. În cea mai mare parte, rezidenții de vară sunt limitați la caracteristicile gustului fructelor acestui hibrid. Este dificil să-și numească opiniile fără echivoc. Pentru unii, gustul este excelent, pentru alții, acru. Aparent, pentru a afla adevărul, trebuie să plantezi Pink Solution singur și să evaluezi toate avantajele și dezavantajele sale.

Alina, Volgograd

Îmi place să experimentez cu soiuri, în fiecare an încerc până la zece hibrizi și soiuri noi. Nu uit selecția olandeză, astăzi am plantat mai multe tufișuri ale hibridului Pink Solution. De obicei olandezii erau crescuți pentru curling, iar aceștia erau mâncați în salate. Am cântat devreme, împreună, gustul este destul de potrivit pentru salatele de vară. Recomand hibridul iubitorilor de roșii roz.

Tatiana, Kemerovo

Am încercat Pink Solution, am plantat câteva tufe. Nu am primit nici o plăcere din gust. Deși hibridul dă roade, nu îl voi mai planta. Îmi plac roșiile roz mai dulci, acestea mi s-au părut acrișoare.

apariția soluției roz roșii

Recomandări pentru semănatul semințelor pentru răsaduri

Timpul standard pentru semănarea semințelor pentru răsaduri este la începutul lunii martie, poate fi mutat într-o parte sau în cealaltă.Ora exactă depinde de momentul în care plantele sunt transplantate în seră. Înainte de a semăna semințe de roșii în pământ, înmuiați într-o soluție stimulantă.

Pregătiți solul din aceleași părți de humus și sol de grădină, dacă pământul din grădină este argilos (greu), adăugați o cantitate mică de nisip. Semințele sunt semănate în cutii, acoperite cu un strat de pământ cu o grosime de până la 2 cm, cutiile sunt acoperite cu o peliculă, care este îndepărtată numai după ce vârfurile sunt ciugulite.

Alegeți răsadurile (faza a 2 frunze) în recipiente separate cu un volum de 350-500 ml. Înainte de transplantarea în seră, hrăniți răsadurile cu orice îngrășământ complex pentru roșii. Monitorizați periodic umiditatea solului, dacă este necesar, apă cu apă decontată.

soluție roz roșie în câmp deschis

Sfaturi pentru creșterea unui hibrid cu fructe roz

Un sol umed bine fecundat este potrivit pentru o bună dezvoltare a hibridului fructat de trandafiri olandez. Iată câteva reguli, după care, puteți crește o recoltă bună de fructe roz frumoase:

  • nu îngroșați plantarea, distanța dintre tufișuri este de 50 cm sau mai mult;
  • pentru a obține un gust bun al fructelor roz, efectuați în mod uniform udări și hrăniri abundente;
  • hrănirea este deosebit de importantă după plantarea roșiilor într-un loc permanent, la începutul înfloririi, în stadiul inițial al formării ovarelor;
  • nu inundați plantarea de roșii, dacă pământul este lăsat să se usuce, seceta a fost lungă: restaurați umiditatea solului treptat, acest lucru va ajuta la evitarea crăpării fructelor;
  • hibridul are nevoie de lumină pentru a se dezvolta, de a-l planta în zone neombrionate;
  • tufișurile trebuie să fie legate în mod regulat;
  • mențineți tufele în formă bună - îndepărtați pașii;
  • desfacerea distanțelor de rând este o procedură obligatorie după fiecare udare;
  • nu renunțați la măsurile preventive care protejează împotriva infecției târzii și a putregaiului apical, roșiile roz sunt mai puțin rezistente la infecțiile fungice decât soiurile (hibrizii) cu fructe roșii;
  • pentru o mai bună maturare a fructelor, numărul de perii poate fi normalizat, rămânând nu mai mult de 8 bucăți.

apariția roșiilor Soluție roz

Prevenirea și tratamentul bolilor

Sunt necesare măsuri preventive în seră, în ciuda rezistenței hibrizilor olandezi la o serie de boli. Prin menținerea unui nivel normal de umiditate în seră, puteți evita majoritatea bolilor de origine fungică.

Pentru aceasta, sera trebuie să fie echipată cu aerisiri convenabile. Este ușor să evitați condensul pe pereții serii noaptea și dimineața. Merită să renunți la udarea de seară, la udare doar dimineața devreme. Mulcirea pe paturi de fân și paie reduce umiditatea aerului, dar păstrează umiditatea în sol și servește ca o bună protecție împotriva întârzierii. Tratează plantele cu un fungicid (Fitosporin) dacă nu era posibil să se evite infecția cu ciuperca.

Un hibrid cu randament ridicat, cu fructe roz, cu o îngrijire corespunzătoare, se va arăta perfect, va deveni un obișnuit în colecția ta de roșii. Nu rămâneți în urmă rezidenților de vară care cresc cu succes hibrizi olandezi în serele lor.

roșie soluție roz în mână

Nu există recenzii, fii primul care îl lasă
Părăsi recenzia dumneavoastră

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac