Descrierea soiului de roșii Roz cărnos

Roșiile de vită devin din ce în ce mai populare în rândul grădinarilor. Un reprezentant uluitor al acestei specii este roșia Fleshy roz. Fructele acestui soi se disting printr-o piele subțire, cu o culoare roz pal și pulpă densă, cu un gust bogat. Roșiile de vită se disting prin mărimea și greutatea lor, greutatea fiecărui fruct este de cel puțin 150 de grame. Acestea nu sunt numai roșii mari, dar și cărnoase.

Descrierea soiului

Soiul „Fleshy Pink” se remarcă prin maturitate timpurie, începe să dea roade după 90-110 zile de la momentul germinării. Creșterea tufișului este limitată de un sistem de rădăcini subdezvoltat și nu depășește 55 cm. Astfel de tufișuri nu se întind, datorită cărora au o tulpină puternică care nu se rupe sub greutatea fructului.

roz cărnoase

Un sistem rădăcină slab dezvoltat vă permite să plantați tufișuri mai dense, reducând distanța dintre ele. Și nepretenția față de condițiile de creștere și rata mare de supraviețuire fac posibilă creșterea lor direct în câmp deschis. Acest soi de roșii se înrădăcinează perfect chiar și în regiunile cu condiții climatice riscante. Particularitățile soiului îl caracterizează drept o cultură de legume cu rezistență ridicată. De aceea, „Rosy Meaty” este deosebit de popular în rândul grădinarilor fără experiență.

Caracteristicile fructelor

  • Roșiile au forma rotunjită.
  • Fructele mari pot crește în greutate până la 350 de grame.
  • În interior, fructele sunt împărțite în patru segmente.
  • Pulpa suculentă conține un procent ridicat de beta-caroten, solide și zaharuri, ceea ce oferă un gust bogat și dulce.

Roșiile roz pline sunt utilizate pe scară largă în gătit. Acestea se adaugă la salate, supe, mâncăruri laterale și mâncăruri cu carne. De asemenea, sunt potrivite pentru conservarea locuinței. Dar, datorită dimensiunilor mari, sunt incomode pentru decapare și decapare.

Cum să crești

roșii mari

  • Semănatul trebuie făcut din martie până la jumătatea lunii aprilie. După apariția primelor frunze adevărate, varza trebuie să fie scufundată.
  • Pentru o creștere normală, răsadurile au nevoie de iluminare adecvată. Prin urmare, pentru răsaduri, ar trebui să alegeți cel mai luminat pervaz. Pentru prima dată, puteți organiza iluminatul în jurul ceasului folosind oglinzi, folie sau lămpi fluorescente.
  • Udați roșiile cu atenție, sub tulpină, altfel puteți dăuna lăstarilor tineri. Este convenabil să folosiți o seringă pentru udare, o udare pe zi va fi suficientă.
  • Pentru ca transplantul să nu devină un șoc pentru plantele tinere, cu 7-10 zile înainte de plantare, ar trebui să începi să scoți răsadurile în aer curat. Această întărire va face ca germenii să fie mai rezistenți la pustiile naturii.
  • Dacă germenii sunt puternici, atunci prima hrănire trebuie efectuată nu mai devreme de o săptămână după alegere. Și apoi la fiecare două săptămâni. Dacă hrăniți prea mult, atunci se pot crește verzi abundente, iar tufele nu vor da roade.

Roșiile roz pline se descurcă bine pe câmp deschis, dar în regiunile cu climă mai rece, o seră va fi în continuare locul preferat de creștere. Timpul de plantare a tomatelor depinde și de condițiile climatice și poate varia de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lunii iunie. Trebuie amintit că, dacă răsadurile sunt supraexpuse și plantate mai târziu, acest lucru poate reduce randamentul.

tufiș verde de roșii

Îngrijirea roșiilor după plantare

La plantare, distanța dintre lăstari poate fi redusă la 30-40 cm. Este mai bine să alegeți ora de seară sau o zi tulbure, dar calmă. „Roz cărnos” nu necesită ciupire. Copiii săi vitregi apar mult mai târziu și pot aduce chiar și culturi suplimentare. Acest soi nu necesită îngrijiri speciale. Este suficient să oferiți plantelor o udare moderată, să slăbiți în mod regulat și să se încurce.

Puternicitate târzie

Recenzii despre grădinari cu experiență, grădinarii avertizează că vânătaia târzie este deosebit de periculoasă pentru roșiile roz și cărnos. Fără prevenirea și prevenirea bolilor, ciuperca poate distruge plantele și fructele în câteva săptămâni. Se răspândește rapid, mai ales pe vreme ploioasă.

piramidă de roșii roz

Pentru a preveni infecția, este necesar să se efectueze prevenirea tomatelor. Grădinarii experimentați sunt sfătuiți să pulverizeze tufișurile cu infuzie de usturoi sau soluție de kefir. Soluția de lapte-iod s-a dovedit excelentă și în lupta împotriva ciupercii, iodul are un efect antimicrobian, iar mediul fermentat al laptelui nu va permite răspândirea ciupercii.

Roșiile „roz cărnoase” cu o îngrijire minimă și datorită maturității timpurii, chiar înainte de sfârșitul verii, vă vor permite să vă bucurați de pulpa suculentă.

Nu există recenzii, fii primul care îl lasă
Părăsi recenzia dumneavoastră

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac